Εκπαίδευση

Από Wikimedia User Group Greece
Αναθεώρηση ως προς 00:11, 10 Φεβρουαρίου 2013 από τον Glavkos (Συζήτηση | συνεισφορές)

(διαφορά) ←Παλαιότερη αναθεώρηση | Τελευταία αναθεώρηση (διαφορά) | Νεώτερη αναθεώρηση → (διαφορά)
Μετάβαση σε: πλοήγηση, αναζήτηση

Θέλετε να κάνετε εργαστήριο για τη Βικιπαίδεια ή άλλο εγχείρημα του Wikimedia;[επεξεργασία]

Όλα τα εγχειρήματα του Wikimedia βασίζονται στην τεχνολογία Mediawiki, κι έτσι μόλις μάθετε τα βασικά από ένα εγχείρημα, θα μπορείτε να συνεισφέρετε εξίσου και στα άλλα.

Οποιοσδήποτε είναι καλοδεχούμενος να συνεισφέρει στη Βικιπαίδεια και στα αδελφά της εγχειρήματα άμεσα, και υπάρχουν πηγές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε. Εντούτοις, θα ήταν πολύ χρήσιμο και διασκεδαστικό να κάνετε τις πρώτες σας επεξεργασίες σε ένα εργαστήριο από κοινού με άλλους ανθρώπους και με την καθοδήγηση πεπειραμένων χρηστών.

Αν ενδιαφέρεστε για μια εκδήλωση εργαστηρίου, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, λέγοντάς μας που βρίσκεστε στην Ελλάδα και τι είδους λήμματα θα θέλατε να δημιουργήσετε ή να βελτιώσετε. Ρίξτε μια ματιά και στο ημερολόγιο εκδηλώσεων και στη ροή του WM-UG GR στο Twitter. Μπορεί να υπάρχει ήδη ένα εκπαιδευτικό event ή ένα εργαστήριο στην περιοχή σας, όπου μπορείτε να ζητήσετε να συμμετάσχετε. Προς το παρόν διαθέτουμε έναν μικρό αριθμό εκπαιδευτών και έχουμε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε εργαστήρια στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και ενδεχομένως κάποιες άλλες πόλεις.

Δείτε επίσης[επεξεργασία]